Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A kockákra vágott busafilét borsozom, az olajon az apróra vágott hagymával együtt enyhén megpirítom. Hozzáadom a pörkölt alapot, felöntöm 3 dl vízzel, és kis lángon megfőzöm.
Végül hozzáadom a tejföllel elkevert lisztet és kiforralom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nokedlivel tálalom.
|
|
|
|
1 komment
|
2 ember kedveli
|
zsuzsika022
2014.03.13 15:16
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
csapapi |
2014.03.14. 18:55 (#1) |
|
|
A hal rendben, tejföllel kár elrontani.
A pörkölt alap meg a lusták segítsége.
Tanulj meg hagyma, piros paprika,...... nem sorolom...alapot csinálni !
Csaba papi |
| |
|
|
|
kockákra vágott, apróra vágott, pörkölt alapot, tejföllel elkevert, vöröshagyma, megpirítom, kiforralom, napraforgó, Nokedlivel, Hozzáadom, busafilét, hozzáadom, hagymával, tejföllel, elkevert, felöntöm, busafilé, evőkanál, megfőzöm, kockákra, evőkanál, borsozom, pörkölt, pörkölt, tálalom, pörkölt, lisztet, együtt, enyhén, lángon, bors, evőkanál liszt, 12%-os tejföl, vöröshagyma, evőkanál napraforgó olaj, csomag pörkölt alap, busafilé,
|
|
|
|
|
Lúdláb
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
|
|
|
|
|